Mireille Horden stelt zich voor

In het dagelijks leven ben ik, samen met mijn man, werkzaam op ons fruitteeltbedrijf in Schoonrewoerd. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid voor de gemeente Leerdam, voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW AV en voorzitter van het Nederlandse Rode Kruis Leerdam e.o. Vanuit deze functies heb ik netwerken, die de Rabobank raken. Als lid van het Regionaal Arbeidsmarkt Platform (RAP) ontmoet ik de Rabobank regelmatig als deelnemer. Als lid van de Ledenraad krijg ik informatie waarmee ik vragen uit mijn omgeving kan beantwoorden, bijvoorbeeld als het toegepaste beleid niet helder is. Het is verhelderend als je de juiste antwoorden weet te geven.

Waar komt u mij tegen?

U vindt mij op plekken waar ik iets voor ondernemers kan betekenen. Ook voor burgers ben ik een aanspreekpunt. Als ik niet direct antwoord heb op vragen, probeer ik ingangen te ontdekken om antwoorden voor u te vinden.

Hoe kunt u mij bereiken?

U kunt mij het makkelijkst bereiken via mijn emailadres: ch.horden@hccnet.nl.

 • Vijfheerenlanden Ondernemen Samen (VOS)
  Arie Verdugt en Simon van der Schelling

 • Business Event Vijfheerenlanden

  Sponsoring van het Business Event waarmee ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

 • Buurtbus Vijfheerenlanden

  De buurtbussen in de regio zijn onmisbaar voor de zelfredzaamheid van ouderen. Daarom sponsort Rabobank de buurtbussen Vijfheerenlanden en De Linge.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw. 

 • Stichting Vrijstad Vianen loop

  De stichting organiseert in april 2017 een recreatief hardloopevenement voor kinderen en volwassenen uit Vianen en omgeving. Hierdoor worden de inwoners van gemeente Vianen gestimuleerd om een gezonde leefstijl aan te nemen. Ze ontvangen een donatie van 1.000 euro uit het Coöperatiefonds.