Jan Roodbol stelt zich voor

Vanaf 2009 woon in Noordeloos, een open en toegankelijke gemeenschap, waarin mensen elkaar waarderen en respecteren. De binding met Noordeloos is ontstaan doordat wij paardrijden bij HC Giessenlanderij aan Overslingeland. Daarnaast zit ik in het bestuur van Buurtvereniging De Noordzij.

Mijn functie bij de Rabobank is financieringsspecialist voor de grootzakelijke markt en daarnaast ben ik voorzitter van de Ondernemingsraad.

Waar komt u mij tegen?

In het weekend kunt u mij tegenkomen op de fiets of het paard in de omgeving van Noordeloos of in het dorp bij de buurtwinkel, de bakker of op HC Giessenlanderij. Ook bezoek ik regelmatig de activiteiten die in het dorp worden georganiseerd, zoals de bijvoorbeeld de jaarlijkse rommelmarkt, de jaarmarkt, atletiek- en wielerwedstrijden. 

Hoe kunt u mij bereiken?

Spreek mij aan op straat, in de winkels of bij bovenstaande gelegenheden. Ik ben bereikbaar per mail Jan.Roodbol@rabobank.nl of via telefoonnummer (0183) 61 26 12.

Voor deze regio zijn (nog) geen netwerken bekend.

 • Wielerclub Jan van Arckel

  Sponsoring van de wielerclub voor de Alblasserwaard en omgeving.

 • Buurtbus Vijfheerenlanden

  De buurtbussen in de regio zijn onmisbaar voor de zelfredzaamheid van ouderen. Daarom sponsort Rabobank de buurtbussen Vijfheerenlanden en De Linge.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw.