Chris Keppel stelt zich voor

Samen met mijn vrouw en mijn drie jongens kunt u mij vooral vinden in Leerdam en omstreken. Ik ben er geboren en getogen. Ik vind de Leerdamse omgeving ontzettend mooi en ik voel me ook erg betrokken bij de Leerdammers.
Ik ben een sportief type. In mijn vrije tijd komt u mij te voet of op de racefiets tegen in dit mooie werkgebied. Verder ben ik actief tennisser en vrijwilliger bij de tennisvereniging in Leerbroek.
Daarnaast voer ik een aantal penningmeesterschappen uit bij een kerkelijke gemeente in Leerdam.

Sinds september 2001 ben ik werkzaam bij de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Op dit moment ben ik accountmanager Private Banking. Ik ben de vertrouwensadviseur voor een vaste groep relaties; ik adviseer over vermogensvraagstukken. Dat geeft mij enorm veel energie!
Ik vind het ontzettend belangrijk om als medewerker en als ambassadeur van de Rabobank gevoel te blijven houden met het werkgebied. Het is belangrijk dat je weet wat er speelt. Daarom ben ik lid van marktteam Vijfheerenlanden.

Waar komt u mij tegen?

U komt mij tegen bij ondernemersbijeenkomsten in deze werkomgeving. Verder vertegenwoordig ik de Rabobank bij de businessclub van de voetbalvereniging LRC. Jaarlijks bezoek ook een aantal bijeenkomsten van de Lions Club Leerdam. 

Hoe kunt u mij bereiken?

U kunt een e-mail sturen naar Chris.keppel@rabobank.nl of bellen op 0183 612 612.

Voor deze regio zijn (nog) geen netwerken bekend.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw. 

 • Beursvloer Zederik

  De Beursvloer is een evenement waar maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Bedrijven, lokale overheid, scholen en maatschappelijke organisaties gaan samenwerkingen aan. Er mag in alles gehandeld worden, behalve in geld. Het Coöperatiefonds steunde de Beursvloer met een bijdrage van 1.000 euro.

 • Paardensportvereniging De Killesteynruiters

  Op het terrein van de vereniging komen veel mensen over de vloer. Veiligheid is dus belangrijk. Voor de aanschaf van een AED apparaat ontvangt de vereniging een donatie van 1.200 uit het Coöperatiefonds.