Jannie Kroon stelt zich voor

Sinds 1968 woon ik in Langerak, een klein dorpje aan de Lek, dat inmiddels deel uitmaakt van de gemeente Molenwaard. Direct na mijn schooltijd ben ik in 1981 begonnen bij de Rabobank Nieuw-Lekkerland en Streefkerk op het kantoor in Nieuw-Lekkerland. In 1999 is de bank gefuseerd met de banken in Ameide en Groot-Ammers. In 2000 ben ik op het kantoor in Groot-Ammers gaan werken. Daarna volgde er een fusie met Rabobank Giessenburg en Gorinchem. In 2006 ben ik in Giessenburg gaan werken. In april 2012 is ons nieuwe kantoor in Gorinchem-Oost in gebruik genomen, daar werk ik nu. Hier is het ‘nieuwe werken’ ingevoerd, dat betekent dat je overal kunt inloggen en werken. De laatste fusie was in 2014/2015 met Vianen en Leerdam.

Ik heb door alle fusies binding met de kernen Nieuw-Lekkerland, Streefkerk, Groot-Ammers en Nieuwpoort.

Ik ben actief in het verenigingsleven, hoewel dat zich voornamelijk afspeelt in Gorinchem en Dordrecht. Ik heb wel binding met korfbalvereniging Triade in Nieuwpoort en voetbalvereniging Groot-Ammers.

Waar komt u mij tegen?

U treft mij niet meteen in Langerak vanwege het ontbreken van winkels en de scholen. U komt mij tegen in Nieuwpoort bij korfbalvereniging Triade, het bejaardentehuis en de Spar.

Hoe kunt u mij bereiken?

U kunt mij persoonlijk aanspreken.

Voor deze regio zijn (nog) geen netwerken bekend.

  • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

    Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

  • Rabobank Clubkas Campagne

    Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

  • Bank voor de klas

    De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw.