Evelien Bikker stelt zich voor

Met veel plezier woon ik in Hoornaar en ben ik werkzaam als marketeer bij Corbion (voorheen Purac) in Gorinchem.
Ik heb een grote binding met deze regio; ik woon, werk en sport hier en heb hier mijn vrienden. Ik ben al jaren verbonden met de Rabobank. In eerste instantie had ik er een bijbaantje. Later ben ik lid geworden van de jongerenraad en sinds twee jaar ben ik lid van de ledenraad. Ik vind het leuk om hierin actief te zijn. Zo weet ik waar de Rabobank zich in deze regio mee bezig houdt. Het is goed om te zien dat de bank ook echt wat doet met de input die de ledenraad ze geeft. Daarnaast geeft mijn deelname aan de ledenraad mij de gelegenheid verschillende interessante mensen uit deze regio te ontmoeten en te spreken.

Waar komt u mij tegen?

U komt mij tegen in mijn woonplaats Hoornaar, in Gorinchem op mijn werk of in de winkelstraten van de stad of op het terras. Of bij Crossfit Asperen waar ik 3 keer per week sport. Ook ben ik regelmatig te vinden in de omliggende dorpen bij bijzondere gelegenheden zoals feestweken of evenementen.

Hoe kunt u mij bereiken?

U kunt een e-mail sturen naar bikker.e@gmail.com.

 • Stichting Businessclub Temporalis
  Paul Kaldenberg
 • Vereniging Arkelse Bedrijven/Giessenlanden
  Kees Nomen

 • Voetbalvereniging SteDoCo

  Sponsorcontract voor ondersteuning van de jeugd van Hoornaar en Hoogblokland.

 • Buurtbus Vijfheerenlanden

  De buurtbussen in de regio zijn onmisbaar voor de zelfredzaamheid van ouderen. Daarom sponsort Rabobank de buurtbussen Vijfheerenlanden en De Linge.

 • Fokveedag Boerenlandfeest

  Hoofdsponsoring van dit jaarlijkse feest voor jong en oud.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw.