Dick Visser stelt zich voor

Sinds 2010 woon ik met mijn vrouw Chantal en onze vier kinderen in het leuke dorp Heukelum. Ik ben veel te vinden op de voetbalclub, niet als voetballer, maar wel als supporter van mijn kinderen. Zij zijn alle vier voetballers.
Ik draag graag m’n steentje bij in de stichting Jaarmarkt Heukelum, een jaarlijks terugkerend evenement, waar ruim 100 vrijwilligers ervoor zorgen dat er jaarlijks een groot feest is.

Binnen de bank ben ik accountmanager MKB. Ik kom bij zeer veel bedrijven over de vloer en ik adviseer ondernemers onder andere over financieringen en betalingsverkeer. Ik vind het iedere keer weer boeiend om het verhaal van de ondernemer te horen. Steeds weer een bijzonder en eigen verhaal. Samen de strategie doornemen en plannen uitrollen om het bedrijf naar een hoger level te tillen. Ook na 16 jaar bankhistorie vind ik dit nog steeds leuk om te doen.

Waar komt u mij tegen?

U treft mij regelmatig aan op verschillende netwerkbijeenkomsten in de regio. Sinds kort ben ik lid van het marktteam Vijfheerenlanden. Ook houd ik van een leuk feestje. En tja, als je in het werkgebied van je werkgever woont, is het eerder regel dan uitzondering dat je in je vrije tijd klanten tegenkomt. Geen probleem hoor, we maken een gezellig praatje en als er zaken gedaan moeten worden spreken we gewoon een geschikt moment af.

Hoe kunt u mij bereiken?

Kom je me tegen, stel je vraag. Of bel of whatsapp me via 06 138 153 96.

 • Industriële Vereniging Lingewaal
  Wils van Dam

 • Business Event Vijfheerenlanden

  Sponsoring van het Business Event waarmee ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw. 

 • Stichting Jeugd- en Volwassenwerk De Krakeling

  Dorpshuis De Krakeling heeft een prachtige upgrade gehad. Als kers op de taart ontving Stichting Jeugd en Volwassenwerk 5.000 euro uit het Coöperatiefonds voor nieuwe toneelgordijnen.