Carin Vos stelt zich voor

Als geboren en getogen Herwijner ken ik de regio goed. Ik heb jaren in Vianen en Leerdam gewerkt en ben nu terug in Gorinchem. Daar heb ik ook mijn middelbare schooltijd doorgebracht. Herwijnen ligt maar voor een deel in het werkgebied van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden maar omdat ik altijd actief ben geweest in het rijke verenigingsleven van het dorp heb ik er een groot netwerk.

Ik haal veel voldoening uit alle activiteiten waar ik me voor in zet. Ik geniet ervan als ik mijn netwerk kan gebruiken om verbindingen te leggen om anderen verder te helpen. Het blijft me verrassen hoeveel initiatieven er in de regio worden ontplooid, én hoe die allemaal weer op elkaar inhaken. Zo blijft onze regio leuk en leefbaar voor jong en oud! Daar draag ik graag aan bij.

Waar komt u mij tegen?

U komt mij tegen op sponsorpartijen van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, bij Vluchtelingenwerk Gorinchem, de historische vereniging ‘Den Ouden Dijk’ Herwijnen en bij voetbalvereniging Herovina in Herwijnen waar mijn zoon voetbalt.

Hoe kunt u mij bereiken?

Mail mijn via Carin.vos@rabobank.nl of bel 06 1038 1738.

 • Industriële Vereniging Lingewaal
  Wils van Dam

 • Business Event Vijfheerenlanden

  Sponsoring van het Business Event waarmee ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

 • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

  Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

 • Bank voor de klas

  De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw. 

 • Stichting Geofort

  In het educatieve spel ‘Sluit de Sluis’ in GeoFort worden leerlingen uitgedaagd om een overstroming tegen te houden. Dit doen ze door middel van een speurtocht langs leerzame opdrachten en puzzels. Het Coöperatiefonds gaf een bijdrage van 4.000 euro voor de ontwikkeling van dit programma.