Annemarie Hak stelt zich voor

Geboren en getogen in Bleskensgraaf. Vanuit mijn functie ben ik betrokken bij nieuwbouwprojecten in mijn woonplaats en omgeving.
Daarnaast ben ik vanuit de Rabobank coördinator van het marktteam Molenlanden. Vanuit deze functie ben ik actief bij acties en evenementen die in onze gemeente worden georganiseerd. Hier lever ik graag een bijdrage aan. Je kunt me overal voor benaderen.

Waar komt u mij tegen?

U komt mij tegen op bijeenkomsten waar de Rabobank bij betrokken is. Dit is met name in Bleskensgraaf en de dorpen die horen bij mijn werkgebied als financieel adviseur, waaronder Goudriaan, Giessenburg, Arkel, Nieuw Lekkerland, Nieuwpoort en Groot-Ammers.

Hoe kunt u mij bereiken?

Ik ben te bereiken via de mail annemarie.hak.3235@rabobank.nl of 06-10 64 09 88.

Voor deze regio zijn (nog) geen netwerken bekend.

  • Natuur en landschapsverenging Den Hâneker

    Sponsorovereenkomst gericht op natuur- en landschapsbeheer door boeren en burgers om de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst.

  • Rabobank Clubkas Campagne

    Jaarlijkse campagne waarbij leden van de bank beslissen over toekennen van financiele ondersteuning aan verenigingen en stichtingen in de regio.

  • Bank voor de klas

    De Week van het Geld wordt jaarlijks georganiseerd.  Ieder jaar benadert onze bank proactief een aantal kernen uit voor het aanbieden van gastlessen over het omgaan met geld voor jongeren in de bovenbouw.